Evangeliseren 2.0: Hacken


Geplaatst op uur door Rommel | 2 reactie(s) | 822x bekeken
Evangeliseren 2.0: Hacken

Wij als gelovigen moeten met onze tijd meegaan. Stond je vroeger in het winkelcentrum liedjes te zingen en flyers uit te delen, ging je nog langs deur en deur om zo het geloof te verkondigen. Tegenwoordig is dat niet meer nodig! Nu heb je de digitale snelweg tot je beschikking om zo het geloof te verkondigen. Het achter de mensen aanlopen net zolang ze een flyer aannemen of de bekende voet tussen de deur is nu ingeruild voor het hacken van websites.

Op dit moment is er een christelijke hacker actief om het Woord te verspreiden! Niks stiekem de grens over gaan met een koffertje vol met Bijbels, gewoon vanuit z’n kamer 12 Chinese overheidssites bekladden met pro-christelijke leuzen! Catholics will never fall! Freedom for Christians! Tja, zo kan het ook, ik zie mogelijkheden voor de stichting Open Doors!

Leukste van dit alles is nog wel dat dit om een Nederlander gaat die dit voor elkaar krijgt. Misschien is die rustige computernerd die in je kerk zit toch meer een evangelist dan je altijd hebt gedacht.

Reacties

Mario's avatar

Is het niet dom van je om te vertellen wat je zoal doet ?? raspberry Misschien kijkt de veiligheidsdienst ook graag op setfire.nl smile

Geplaatst door Mario op 15 maart 2012 15:04:09

Rommel's avatar

Ik had wel een iets originelere naam gekozen… wink

Geplaatst door Rommel op 15 maart 2012 15:37:59

Reageer

Om te reageren op dit bericht moet je een SetFire account aanmaken of inloggen!