Beatrix aan de macht!


Geplaatst op uur door Rommel | 4 reactie(s) | 1067x bekeken
Beatrix aan de macht!

Met verbazing heb ik gekeken naar de beide persconferenties van vanmiddag. Na 7 weken lang wachten en dan krijg je dit. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik niet veel verstand heb van politiek voeren maar wat heb ik mij lopen ergeren aan dit politiek spel. Zo erg dat ik er een heuse blog van maak, dat zegt veel want had niet verwacht dat ik dat ooit zou doen: een blog met een politiek randje. Wees gerust, zal geen uitgebreid verslag houden hier! Nee, ik presenteer de oplossing van dit alles.

Ik zeg: Beatrix aan de macht! Niet voor altijd, eerst voor 2 jaar om het gedoe met de crisis te leiden. Onze eigen PGB-er voor Nederland. Ik heb er goed over nagedacht en op zich zie ik alleen maar voordelen voor Nederland. Natuurlijk is een toepasselijke vergoeding op zijn plaats, we hebben het al er even over gehad ik en onze andere politicoloog Peter en om haar over de streep te halen willen we dit voorstellen:
- elke zondag weer oranje tompoezen serveren
- gratis Wilhelmina Pepermunt voor iedereen
- portret van Beatrix weer aan de muur in de bedrijven en scholen
- Wilhelmus zingen elke maandag ochtend (couplet 1 & 6)

Reacties

Boom's avatar

Goed bezig Rom

Geplaatst door Boom op 21 april 2012 20:18:26

Peter's avatar

Elke pauze koekhappen op het schoolplein zorgt ervoor dat kinderen niet meer met een lege maag in de klas zitten. Op tv de B-factor, uiteraard gepresenteerd door niemand minder dan Jeroen Snel. Instellingen waar ouden van dagen zijn weggestopt, worden omgebouwd tot Beaardenpaleizen. Treinen - die toch nooit op tijd rijden en als ze wél op tijd zijn daardoor zo van slag raken dat ze zomaar botsen - worden vervangen door koetsen (eersteklas uiteraard). Plus iedereen een luxe SetFire-aansteker cadeau, zodat men weet hoe waxinelichtjes op een rechtmatige manier te gebruiken zijn.

Geplaatst door Peter op 21 april 2012 22:56:01

Rommel's avatar

A-men Peter smile

Geplaatst door Rommel op 22 april 2012 14:11:14

Konijntje's avatar

Hahaha! Ik vind jullie hilarisch!

Geplaatst door Konijntje op 22 april 2012 16:20:24

Reageer

Om te reageren op dit bericht moet je een SetFire account aanmaken of inloggen!