Smileys!


Geplaatst op uur door Rommel | 1 reactie(s) | 762x bekeken

Daar zit je dan op je vrije zaterdag een beetje smileys te maken en uit te zoeken. Na een uurtje ging er wel wat door mij heen van: "Waar ben ik nou mee bezig?", maar je gaat door als die plaatjes met van die puppy-eyes je aankijken.

Eigenlijk was ik van plan een blog typen over de zondagsrust, dat sommige websites op zondag dichtgaan en wij niet! Wij niet! "Jullie zijn van die christenen die de zondagsrust niet respecteren. Van die koopzondag christenen!" Maar nee: in plaats van een blog te typen zit ik ondertussen al 2 uur naar smileys te kijken. Ik praat het mijzelf goed met: 1 plaatje zegt meer dan 1000 woorden terwijl ik een smiley van een brilletje voorziet.

Ondertussen denk ik aan de woorden van een goede vriend van me, ongelovig weliswaar maar een fijne knul verder. Ik weet het nog goed toen hij zei: "Jullie christenen zijn vaak zo saai, zo serieus! En het gaat altijd over het geloof!!" Als ik een verjaardagsfeestje organiseerde vroeg hij ook altijd of mijn gristenvrinden er ook waren. Een reden voor hem om dan thuis te blijven, hij kwam dan wel een andere avond langs om gezellig een biertje te drinken.

En hier zit ik dan op een serieuze christelijke website een blog te schrijven over smileys. Waar het mis kan gaan is de evil-smiley, een mannetje met horentjes! De satan himself zou die vriend zeggen met een mhuhaha erachteraan om het nog eens duidelijker te maken. Negen van de tien keer ging het er hier ook over als ik het met hem over het geloof had. Waarom is de wereld zo slecht? Waarom doet God niks? Waarom… waarom... De bekende vragen die elke christen wel hoort en waar hij/zij zelf ook mee zit.

Ondertussen betrap ik me dat als ik niet oppas hij gelijk gaat krijgen dat het altijd zo serieus is bij gelovigen. Wil je aankondigen dat er nieuwe smileys zijn en dan kom ik terecht bij dit soort moeilijke en donkere dingen. Maar nee, daar gaat het allemaal niet om, natuurlijk leven wij op de wereld en de satan gaat rond als een briesende leeuw. Nee! Het geloof gaat juist om de liefde! Dit werd ook duidelijk toen ik melding maakte in de chat dat er nieuwe smileys beschikbaar waren: "Aaahw! Er is nu ook een hartje! (L) " was de eerste reactie.

Om een verhaal kort te maken: er zijn nieuwe smileys beschikbaar op SetFire! En nu aan de taart om het te vieren! :cake:

Reacties

Trajecto's avatar

Oei, ik wil niet ondankbaar zijn en taart lust ik ook wel, maar ik vond de oude smileys juist zo leuk en deze nieuwe niet echt. Ze komen ook zo klein en onduidelijk over op het scherm.
Ik heb al een berichtje gepost in het forum. Maar nu zie ik hier je blog en dus zeg ik hier ook nog maar wat.

Geplaatst door Trajecto op 25 februari 2012 18:05:40

12marleneke's avatar

whahaha die reactie van het hartje was van annegeeeer xd lol

Geplaatst door 12marleneke op 25 februari 2012 19:40:50

Reageer

Om te reageren op dit bericht moet je een SetFire account aanmaken of inloggen!