We zijn alweer een jaartje ouder!


Geplaatst op uur door Rommel | 2 reactie(s) | 1035x bekeken
We zijn alweer een jaartje ouder!

Hoe ouder je wordt hoe minder waarde je hecht aan je verjaardag. Ondertussen ga ik al richting de achtentwintig en het vieren van mijn verjaardag begint per jaar een lagere prioriteit te krijgen. Het hebben van een verlanglijstje is niet meer nodig omdat ik het lijstje uit mijn hoofd ken. Voorheen was het een lijst wat qua lengte in de categorie zou kunnen vallen met een gemiddeld examen. Nu ik zo over nadenk heb ik misschien wel meer tijd erin gestoken met het maken van een verlanglijst dan per gemiddeld verslag. Al zit de manier van het schrijven van verslagen er nog goed in: achtenentwintig languit schrijven en hetzelfde met afkortingen: dat zijn nou eens tips van een oude vent.

Het duurt nog gelukkig krap 2 maanden voordat ik jarig ben maar de verjaardag van SetFire kwam eind oktober wel steeds dichterbij. Het maken van een verlanglijstje voor de site was ook zo gedaan: het krijgen van meer leden en de prijs winnen voor beste christelijke website. Dan heb je het wel zo’n beetje gehad volgens mij.

We zijn ondertussen dus alweer voorbij het tweede levensjaar toegekomen van deze site. Geen dag om daar telang bij stil te staan dacht ik van tevoren maar nu op de vrijdagavond bedenk ik me dat ik dan wel wat mensen tekort doe. Als ik nadenk over de afgelopen twee jaar zie mensen die helemaal vrijwillig willen meehelpen aan deze website en nog een berg donateurs die ervoor zorgen dat deze site nog betaalbaar is. En natuurlijk alle leden die zich hebben aangemeld en trouw de site bezoeken: zonder jullie was deze site maar leeg. Dus daarom: Bedankt iedereen en op naar het derde levensjaar.

Reacties

Trajecto's avatar

Aha! Kijk eens aan; al weer twee jaar volgemaakt. Nou, dan nu het derde jaar gaan volmaken en op naar de derde SetFire-verjaardag, volgend jaar!
En zet maar op het verlanglijstje dat naast dat er liefst nog members bij komen, het ook mooi zou zijn wanneer de members eens wat meer gaan forummen. smile
Naast de chat is er ook het forum!

Geplaatst door Trajecto op 09 november 2012 23:22:31

Mario's avatar

Er kan best nog het een en ander op het verlanglijstje hoor. De eerste landelijke Setfire (jongeren)Dag, Setfire televisie. Een druk en goedlopend forum. Of een nieuw forum in een soort Hyves/Facebook jasje.
Wensen zat hoor. En als grootste wens, die pot met goud om alles te bekostigen :D
Maar alsnog GEFELICITEERD Setfire !!!!! raspberry

Geplaatst door Mario op 15 november 2012 14:57:43

Reageer

Om te reageren op dit bericht moet je een SetFire account aanmaken of inloggen!