Algemene voorwaarden


Zeg maar de 10 geboden, alleen dan meer dan 10

Om ervoor te zorgen dat iedereen weet waar hij/zij aan toe is op SetFire.nl zijn de volgende voorwaarden opgesteld.

SetFire.nl is een plaats waar verschillende soorten mensen bij elkaar komt, de 1 gaat naar een pinkstergemeente en de ander bezoekt een katholieke kerk, de 1 is gelovig en de ander niet. De 1 is net tiener en de ander is loopt al tegen de 40 aan.

- Denk daarom om je taalgebruik: er is geen ruimte voor grof taalgebruik, schuine grappen, seksistische opmerkingen of hoogdravende lappen tekst.

- Je mag op deze site vrij voor je mening uitkomen, zolang je daarmee lopende discussies niet verstoort en je respectvol omgaat met de mening van anderen.

- Discussies mogen inhoudelijk scherp zijn, mits ze respectvol en niet haatdragend zijn (bijvoorbeeld t.o.v. elkaars visie of achtergrond).

- Het maken en voordoen van verschillende identiteiten met meerdere accounts zijn niet toegestaan.

- De naam en avatar die je kiest mag niet aanstootgevend, erotisch of haatdragend zijn.

- Het is niet toegestaan om auteursrechten, portretrechten of andere rechten van derden te schenden.

- Het steeds herhalen van dezelfde letters, leestekens, cijfers, tekst en emoticons is niet toegestaan.

- Constant praten in hoofdletters is niet toegestaan, ook "Breezertaal" is niet toegestaan.

- Het plaatsen van links waar men zelf profijt van heeft zoals reclame of voor eigen producten/diensten/websites is niet toegestaan.

Op het chatonderdeel is er ook een webcamfunctionaliteit. Met het gebruik van de webcam op de chat plaats je jezelf in een openbare ruimte, hou hier rekening mee. Voor de webcamfunctionaliteit zijn de volgende voorwaarden opgesteld:

- Roken en alcoholische drankgebruik is niet toegestaan.

- Kleding en je zichtbare omgeving mag ook niet aanstootgevend zijn. Denk aan te erotisch, gedrukte teksten en of afbeeldingen.

Om ervoor te zorgen dat de website gezellig en leefbaar is en om ervoor te zorgen dat de bovenstaande regels nageleefd worden zijn er moderators aangesteld. Je kunt moderators herkennen aan hun profiel pagina waar vermeld staat wat voor soort moderator ze zijn. Op de chat kan je ze extra herkennen aan hun dikgedrukte naam. Zij hebben het recht om mensen waarschuwingen te geven, je tijdelijk de toegang te ontzeggen of je voor altijd te weren van deze site.

Als je de bovenstaande regels overtreed wordt je vrijwel altijd aangesproken door een moderator op je gedrag en wat de gevolgen daarvan zijn.

- Als een moderator je aanspreekt op je gedrag mag je altijd een verklaring geven van je gedrag, maar ga niet door in een eindeloze discussie met een moderator.

- Het is absoluut niet toegestaan de moderators onheus te bejegenen, op een vervelende manier te bekritiseren of te bedreigen.

- Als je het niet eens bent met een beslissing van een moderator ga dit niet op andere plekken op deze website plaatsen. Klachten of reacties op het beleid van de moderators kun je alleen kwijt door een email te sturen via het contactformulier. Je email wordt vertrouwelijk behandeld en de situatie wordt besproken met de desbetreffende moderator.